Cum sa faci un generator de curent sa fie silentios

Cum sa faci un generator de curent sa fie silentios

Nu există nicio cale de a o nega; unul dintre cele mai mari motive pentru care oamenii nu le place să dețină un generator de curent este zgomotul pe care îl fac. Chiar dacă furnizează putere acolo unde nu există niciun fir cu fir; zgomotul poate face toată diferența dacă este cu adevărat dorit sau nu. Unii oameni nu pot dormi cu Generatorul în funcțiune sau simt că alții pot fi treziți din cauza asta. Astfel, oferim câteva sfaturi și trucuri cu privire la modul de a face silențios un generator de curent.

Generac Vs Honda Noise

Puteți crea un generator de curent silențios?

Mulți oameni nu încearcă niciodată să-și liniștească Generatorul. Ei consideră că nivelul sunetelor actuale este doar modul în care va suna. Dacă doresc să obțină unul mai silențios, pot simți că trebuie să achiziționeze unul mai nou, mai silențios. Acest lucru favorizează nemulțumirea lor cu zgomotul, deoarece consideră că generatoarele noi vor fi prea scumpe. Acest lucru pur și simplu nu este adevărat. Multe dintre generatoarele mai noi sunt mai silențioase decât cele vechi și sunt încă destul de accesibile. Cu toate acestea, există încă câteva trucuri care vă pot face Generatorul de curent mai silențios.

Care generatoare sunt cele mai silențioase?

Revizuirea Generatorului portabil al campionului de energie. În ceea ce privește cheltuiala, ar merita să fie actualizată; depinde de cat de silentiosios doriti sa fie Generatorul dvs. Dacă stă chiar în afara dormitorului tău, sa il faci mai silențios, poate merita. Sfaturile și trucurile sunt doar o modalitate de a reduce anumite zgomote pe care le pot produce generatoarele mai vechi. Dacă doriți să luați în considerare actualizarea, cu cat Generatorul este mai mic; cu cât va fi mai silențios. Multe dintre cele care au 1600 watt sau 2000 watt vor functiona aproximativ la 50 dB, dar unele vor ajunge și la un nivel de zgomot mult mai ridicat. De regulă, 50 dB vor fi cele mai silențioase disponibile. O excepție este Generatorul Champion, care are 2800 wați și un dB de 58. Oferă cantitatea maximă de putere cu cele mai scazute niveluri de zgomot. De asemenea, are un preț mai mic de 700 USD, ceea ce pentru majoritatea oamenilor este ușor de făcut. Alți oameni spun că generatoarele Generac, Honda și CAT sunt, de asemenea, foarte silențioase.

Dacă nu este ideal să cheltuiți atât de mult chiar acum sau simțiți că doriți să încercați câteva dintre modalitățile ușoare de a face silențios Generatorul de curent mai întâi, ar trebui să priviți mai jos cum să reduceți sunetul Generatorului existent.

Cum să faceți un generator de curent să fie silențios

Generator de curent silențios în afara RVA. Există numeroase sfaturi care vor putea face ca alimentarea cu energie electrică să fie mai silențioasă. Dacă aveți un generator de curent staționar, puteți construi o incintă în jurul lui pentru a reduce ușor sunetul. Cu toate acestea, dacă puteți construi o casetă, puteți avea succes și dacă construiți o cutie portabilă mică. Trebuie doar să vă asigurați că există încă zone de aerisire, astfel încât generatoarele portabile și cele neportabile să poată respira. Există persoane care au folosit o cutie de carton ca o modalitate de a-și acoperi Generatorul electric. Dacă tăiați o gaură pe o parte și întoarceți partea respectivă de RV, ar trebui să auziți mai puțin zgomot. Unii au pus chiar amortizoare pentru motociclete și au reușit.

În general, plăcuțele de cauciuc sau carcasa este cea mai populară metodă de a liniști un generator de curent. Cei mai mulți oameni îl închid cu aceste materiale, dar alții pur și simplu își țin Generatorul în camionul lor și au căptușeala sub el. Principalul obiectiv este eliminarea vibrațiilor, ceea ce îl va face imediat mai silențios și devierea sunetului într-o direcție care nu va fi la fel de enervantă pentru toți cei din apropiere.

Cum aleg cele mai bune generatoare de curent silențioase Diesel?

Dacă cumpărați pentru prima dată un generator de curent silențios diesel, procesul de selecție poate părea o sarcină foarte descurajantă. Urmați acești pași pentru a selecta parametrii care sunt esențiali pentru a lua o decizie în cunoștință de cauză:

Cerință de putere:

Alegerea grupului diesel KVA corect ar trebui să fie cea mai mare prioritate în timp ce achiziționați un generator de curent. Calculați sarcina totală adăugând cerințele dvs. de putere pentru toate aparatele electrice de care aveți nevoie. De asemenea, trebuie să luați în considerare tensiunea electrică inițială experimentată de generatorul de curent la pornire, deoarece supraîncărcarea este una dintre cele mai frecvente cauze ale defecțiunii și poate provoca daune și celorlalte aparate electronice.

Cerință de fază:

Generatoarele pot fi clasificate în generatoare monofazate și generatoare trifazate. Generatoare monofazate sunt utilizate în scopuri rezidențiale, de obicei, pentru alimentarea echipamentelor mai mici care nu necesită putere constantă și / sau de înaltă tensiune. Dimpotrivă, generatoarele trifazice sunt folosite pentru a alimenta operațiuni mai mari precum centrele de date sau unitățile industriale.

Din experiența mea, TMTL produce generatoare diesel robuste, fiabile și silențioase, cuprinse între 5-125 kVA. De asemenea, oferă generatoare super silențioase, care sunt utilizate pe scară largă în școli și spitale din țară.

Avantajele unui generator de curent silențios pe motorină

Să ne gândim dacă încercăm să dormim sau să facem pe cineva să doarmă sau să se relaxeze la un spital cu unul dintre acestea sau să menținem un copil să doarmă în timp ce mașina face acest zgomot gigantic înseamnă că va irita toată lumea.

Tot ce ai nevoie este un generator de curent diesel silentios.

Majoritatea oamenilor nu știau despre acest tip de generator de curent. Așadar, persoanele care au probleme în a produce curent în magazinele lor, supermarket, textile, acasă, etc, înseamnă că este timpul să vă schimbați generatoarele electrice normale.

Generatoarele silentioase vor proteja mediul înconjurător, astfel încât clienții care intră în magazinul dvs. vor cumpăra lucrurile în mod pașnic și astfel vă puteți dezvolta afacerea foarte bine.

Când ne uităm la siguranță, Generatorul silențios diesel conține trei caracteristici principale de siguranță, printre acestea se numără rezistența de scânteie care împiedică Generatorul să se aprindă și să provoace incendii sau explozii, cel de-al doilea este oprirea automată cu ulei scăzut, ceea ce va determina Generatorul să se închidă cand uleiul se scurge și cel de-al treilea este complet acoperit, care protejează Generatorul de diferite elemente meteorologice.

De ce ar trebui să aleg un generator de curent silențios?

Brilltech este în special presupus ca unul dintre cei mai puternici producători, furnizor și exportator de generatoare diesel silențioase din India. Încercările experților în acest domeniu sunt reflectate în gradul care îmbină șapte modele interesante pentru a face față cerintelor cumpărătorilor și zonelor de aplicații. Folosirea materialelor brute de calitate premium în amasaj asigură segmente excepționale precum robustețe ridicată, îmbunătățire eficientă, funcționare de bază, cost redus de intreținere, etc. De asemenea, Setul generator de curent silentios Diesel este propus în mod ideal pentru a fi utilizat ca piesă de „Hino” ajungând de la 30kva la 125 kva iar cele pe gaz la 62,5 kva. Cu un obiectiv final special pentru a găsi cel mai extraordinar nivel de satisfacție pentru clienți, generatoarele de la 15 kva la 125 kva sunt la fel de fiabile.

Generatoarele silentiose Diesel sunt schițate în mod similare cu mașinile de sortare răcite cu apă, ceea ce face impecabil pentru a ține in stare de functionare sisteme de ventilație, frigidere, PC-uri și alte ansambluri mecanice electrice. Pentru a afla mai multe despre producătorii de generatoare de sunet în Dubai și exportator de generatoare silențioase în Delhi NCR, producători de seturi de generatoare pe gaze în Egipt, dealeri de generatoare de curenti de motorină în Noida, generator de curent diesel rezistent la intemperii, generator de curent de motoare silențioase, furnizor în Delhi NCR, atunci puteți sa găsiți în panoul electric, contractori și generatoare, panouri electrice brilltech.

Cel mai silențiose generatoare de curent?

Deci cauți un generator de curent silențios? Ce zici de cel mai silențios generator de curent cu invertor? Acest articol va răspunde la această întrebare, dar răspunsul nu vă poate oferi marca și modelul absolut, din cauza multor factori care afectează sunetul produs și modul în care este măsurat. Așadar, să începem această explicație și să vedem cât de mult zgomot putem face.

Adevărul este că organizațiile de securitate a muncii limitează de fapt timpul în care poți lucra în zone cu zgomot mare.

Lucrul nefericit este că unele generatoare de curent sunt atât de zgomotoase încât ar avea o limită de lucru cu acestea.

Putem face o afirmație absolută: generatoarele invertoare sunt generatoarele silențioase. Aceste generatoare sunt mai silențioase decât un generator de curent standard alimentat la fel. Acest lucru este determinat de mecanica modulului de lucru și din ce materiale sunt fabricate. Puteți citi despre diferențele dintre standard și invertoare de pe acest site. Dar dacă liniștea este ceea ce trebuie atinsă, atunci nu te uita mai departe de generatoarele invertoare.

De ce este greu să răspunzi la întrebare

Modul absolut de a spune care este cel mai silențios, este acela de a face ca toți ceilalți factori să fie egali. Adică, așezați-le una lângă alta și analizandu-le pe rând. Prin factori egali, mă refer la aceleași împrejurimi, același lucru conectat (sau nimic conectat), care stă la aceeași distanță, TOTUL. Puteți utiliza un contor de decibeli (dB) dacă aveți nevoie de o măsurare reală.

Șansele sunt ca citirea dB va diferi de cea raportată de producător. Deoarece condiționează MATERIA.

Când examinați diferite generatoare de curent, compania care îi face, va evalua cât de zgomotosi (sau tăcuți) se bazează pe contorul lor de decibeli. Voi intra în ceea ce înseamnă asta în scurt timp. Decibelii nu sunt atât de greu de înțeles, dar atunci când îi înțelegeți, trebuie să luați în considerare modul în care o companie măsoară sunetul.

Atenție, decibelii sunt doar o măsurătoare. Și este destul de subiectiv pentru un consumator atunci când se uită la sunetul necesar pentru puterea Generatorului. Te preocupă ce este mai important decât altul? Sau vă întrebați, ce este zgomotos față de ceea ce este enervant?

Comparați cu măsurarea temperaturii în grade. Ceea ce ar putea fi potrivit pentru tine, poate fi prea cald sau rece pentru soțul tău. Sunetul constant al unui generator de curent poate fi prea tare pentru mine, dar nu prea tare pentru tine, indiferent de măsurarea efectivă a decibelilor. Unul poate să se târască, în timp ce altul suflă tare. De exemplu, intervalul de 65 de decibeli poate fi enervant pentru unii, dar conversația normală este evaluată la 60 de decibeli. Măsurarea unui concert rock de 110 decibeli poate fi excelentă pentru tine, dar o va alunga pe mătușa Maria din clădire!

Vrei să cumperi un generator de curent portabil silențios, așa că zgomotul pe care îl face este important pentru tine. Însă ar trebui să fie și ceilalți factori importanți, precum costul pe watt produs, eficiența combustibilului, prietenia cu mediul, portabilitatea etc. Am menționat că invertoarele sunt Generatorul portabile mai silențioase, dar nu există un generator de curent silențios (cu excepția cazului în care includeți energia solară în conversație). Cu toate acestea, un invertor poate costa substanțial mai mult decât un generator de curent standard cu aceeași ieșire de watti.

Generatorul silențios

De exemplu, Yamaha ef2000is este un invertor, care este considerat un generator de curent super silențios, care costă aproape 1000 USD, în timp ce Generatorul standard, All Power APG3014 costă mai puțin de 300 USD. Ambele sunt cotate la 1600 wați de rulare și au caracteristici similare. Dar Yamaha este evaluat la 52 până la 60 dB și Puterea Totală este evaluată la 65 dB. (ambele sunt revizuite pe acest site). Evaluarea decibelă a invertoarelor poate fluctua în funcție de cantitatea de încărcare care este pusă pe acesta. Un generator de curent standard rulează mai ales cu aceeași viteză.

Nu uitați, cand puterea crește, la fel cresc și decibelii. Acest lucru este ușor de explicat, deoarece pentru a obține mai multă putere, aveți nevoie de un motor mai mare. De exemplu, există un model de invertor Yamaha care este pe jumătate mai puternic la 900 de wați de rulare. Și citirea sa de decibeli este de 47 – 57dB, pentru că are un motor mai mic. După cum puteți vedea, este un generator de curent silențios, comparativ cu modelul All Power.

În general, pe măsură ce generatoarele invertoarelor cresc de la 1000 watt la 6000 watt ieșire, nivelul lor de dB crește de la 47 – 57 dB la 58 – 64 dB. În schimb, dB-ul Generatorului standard crește de la 65 dB la 75 dB peste același interval de ieșire. Diferența dintre 65 și 75 înseamnă că 75 este de două ori mai mare decât 65 în funcție de scara decibelilor.

OK, deci știm dacă liniștea este factorul decisiv, atunci alegeti un generator de curent invertor. Dacă doriți un generator de curent standard din cauza costurilor sau din orice motiv, știți că anumite mărci tind să funcționeze mai silențios decât altele. De exemplu, WEN 56352 de 7 cai putere (HP) este raportat la 67 dB, în timp ce 7HP Durostar ds4000s este raportat să funcționeze la 69 dB.

Sunetul și Scara Decibelului

Sunetul pe care îl auzim este energie și călătorește în unde sonore. De exemplu, atunci când trageți o coardă de chitară, auziți un sunet. Ceea ce se întâmplă este vibrația șirului care afectează moleculele de aer din jurul său. La rândul lor, aceste molecule de aer le afectează pe cele din jurul său și continuă până când moleculele de aer din ureche sunt afectate. Urechile dvs. ridică modelul de unde sonore, astfel încât să auziți smucitul șirului de chitară.

Dacă trageți sfoara mai tare, mai multă energie (amplitudine crescută de vibrații) este deplasată și, în sfârșit, auziți zgomotul mai puternic. Simplu, nu?

Există câteva ecuații matematice fanteziste, care au legătură cu energia și zona care dau „intensitate” sunetului. Această intensitate este măsurată pe o scară măsurată în decibeli.

O citire decibelică de zero nu înseamnă absența sunetului. Înseamnă că este cel mai scăzut sunet pe care urechea umană este capabilă să audă. Se numește pragul auzului.

Iată locul în care trebuie să îți arunci gândirea liniară. Adică, o lectură decibelică de 100 nu este de două ori mai puternică decât o lectură de 50. Permiteți-mi să explic.

Scalele decibelice sunt logaritmice. Mi-a lipsit ziua în clasa de matematică unde se explică acest cuvânt? Poate pur și simplu, pentru fiecare creștere de 10 dB este de 10 ori mai mare. Deci de la 1 la 10, 10dB este de 10 ori mai mult decât 1dB. Dar de la 1dB la 20dB, 20 este de 100 de ori mai mult decât 1. 30 este de 1.000 de ori mai mult decât 1 și așa mai departe.

Aceste diferențe sunt măsurate în „intensitate” NU „sonoritate”, deoarece volumul este o măsurare subiectivă. Așadar, 20 dB nu este de 100 de ori mai tare decât 1dB. Confuz? În general, se acceptă faptul că 6-10dB este „de două ori” mai tare. Deci, un generator de curent la 60 dB este „de două ori mai tare” decât unul cu o citire de 50dB.

De asemenea, decibelii nu sunt aditivi. Adică, dacă ai porni doua generatoare de curent de 60dB unul lângă altul, NU ai primi o citire de 120dB. Încurcat încă?

Iată câteva exemple de sunete surse comune și nivelul lor aproximativ de intensitate decibelică.

Iată un fapt amuzant: În ceea ce privește natura logaritmică a scării decibelilor, diferența dintre pragul auzului și pragul durerii este de 130 dB, dar este de fapt de un miliard de ori mai intens și de 13-15 ori „mai tare”.

Generatoarele portabile variază de la 47 dB de la un invertor mic de 1000 watt la 76 dB pentru un generator de curent standard de 15 HP 10.000 watt. Deci cel mai silențios generator de curent bazat pe acesta este invertorul de 1000 de wați, dar asta face alegerea potrivită pentru tine? Este suficientă putere? Îți poți permite?

dB Evaluări – Citirile ar putea fi înșelătoare

Depinde de modul în care citirile sunt luate de producători.

Iată un alt fapt amuzant: dacă dublați distanța față de sursa de sunet, intensitatea este în sferturi. Deci, dacă intensitatea este de 16 la 1 metru distanță, intensitatea este de 4 la 2 metri distanță.

Dacă masori decibelii pentru compania mea, rezultatul depinde de cât de departe voi lua măsurarea, nu? Așadar, aș putea inceta sa analizez mai departe. Standardul este măsurarea pe o distanță de 7 metri. Dar de unde știm că se urmărește acest lucru?

Iată câteva fapte amuzante: Măsurarea decibelilor este complicată și mai mult de densitatea aerului dintre dvs. și sursa de sunet. Și, de asemenea, prin absorbția sunetului de către sol și a împrejurimilor fizice dintre dvs. și sursa de sunet. Și dispozitivul de măsurare preia, de asemenea, zgomotul ambiental. De exemplu, același zgomot de generator de curent de lângă o autostradă poate fi de 80 dB, în timp ce, dacă este măsurat într-un câmp deschis, silențios, același generator de curent poate măsura 77 dB. Amintiți-vă că decibelii nu sunt aditivi.

Bănuiesc că ceea ce spun aici este că ar trebui să iei ratingul dB raportat de un producător de marcă cu un bob de sare.

Generalitățile sunt că generatoarele invertoare sunt cele mai silențioase generatoare electrice. Există un generator de curent de invertor cel mai silențios, dar trebuie să comparați puterea similară. Nivelul de zgomot crește pe măsură ce creșteți dimensiunea motorului. Puteți consulta tabelul de comparație a invertorului.

Unele sisteme de amortizoare funcționează mai bine la reducerea puterii de zgomot. Așadar, întrebați-vă: „Care este pragul dvs. de deranj al sunetului”? Iar pe urmă vei cauta cel mai silențios generator de curent pentru tine.

Răspunsul simplu la care este cel mai silențios generator de curent portabil? Alegeți Generatorul portabil care va răspunde mai întâi nevoilor dvs., deoarece, dacă auzul dvs. nu este destul de acut, nivelul de zgomot în cadrul mărcilor nu este un factor, după ce decideți între invertor și standard.

Dacă este necesar, puteți testa aparatul mai departe. Îl puteți bloca cu materiale absorbante de sunet. Puteți purta căști și puteți asculta concertul preferat. Doar nu vă ridicați muzica prea sus. Sau veți asculta la 90 dB! Ouch!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *